Skandal në Big Brother, Donaldi me video +18 në internet

Skandalet dhe fakte të reja për banorët e Big Brother janë çdo ditë e më shumë të pranishme në media të ndryshme.

Këtë herë faqja “Shqipëria ime” ka zbuluar një video seksi të një prej konkurrentëve, e cila vijon të jetë e shpërndarë në internet. Bëhet fjalë për Donaldin, i cili ka publikuar një video të tillë shumë kohë më parë. Gjatë edicionit të këtij viti të Big Brother ka patur mjaft shumë lajme të tilla të cilat kanë sjellë fakte jo pozitive për konkurrentët e këtij viti.

Loading...

Komente