Sa shpesh femrat shikojnë filma për të rritur

Ndonëse disave mund t’u duket “tronditëse”, faktikisht edhe femrat shikojnë filma pornografikë.

Ueb sajti i filmave pornografikë, “YouPorn”, kishte publikuar rezultatet e një anketimi rreth vizitorëve femra – të cilat janë 15% i audiencës së tyre totale, transmeton Telegrafi.

Nga 24,000 femrat e anketuara, ata kanë ndarë disa fakte interesante.

Këto janë femrat që shikojnë filma pornografikë:
– Femrat e moshave 22 deri 37 vjet e përbëjnë 76% të audiencës totale të femrave që shikojnë filma pornografikë

– Më shumë se gjysma e tyre e etiketojnë veten si heteroseksuale

– 32% e tyre e identifikojnë veten si biseksuale

– Gjysma e femrave që shikojnë filma pornografikë janë beqare, 27% janë në lidhje dhe 20% janë të martuara

Sa shpesh shikojnë filma pornografikë femrat?
– 18% e femrave shikojnë filma pornografikë çdo ditë

– 9% e femrave shikojnë filma të tillë më shpesh se një herë në ditë

– 63% shikojnë një herë në javë

– 28% prej tyre zhvishen krejtësisht para se të shikojnë filma pornografikë

– Nëntë nga dhjetë femra preferojnë të shikojnë filma të tillë në vetmi sesa me partnerin

Cilat janë kategoritë që më së shumti i preferojnë ato?
– Femrat janë më së shumti të prira t’i shikojnë kategoritë: “lesbike”, “romantike” dhe “seks në treshe”

– Ato janë më të prira të shikojnë porno-filma me lesbike sesa meshkujt

– Më shumë se gjysma e femrave e kanë imagjinuar veten duke aktruar në video të tilla.

Komente