Luizi-Kiarës: Kam ndërmënd të bëj dicka gjatë spektaklit

Ndërsa po bënte një xhiro rreth pishinës me Kiarën, Luizi e ka paralajmëruar të dashurën që mos intimidohet gjatë spektaklit të sotëm. Mesa duket Luizi ka ndërmend të bëjë diçka, ose edhe e ka bërë, dhe nuk do që të ketë një reagim nga Kiara.

Deklarata:

Luizi: Çfarëdo të dëgjosh sot në prime, veç ki besim tek unë. Mos u intimido. Mos u keqkupto, mos reago!

Kiara: Pse çfarë ka ndodhur këto ditë se nuk e di unë?

Luizi. Asgjë. Ti e di që unë të dua më shumë se veten. Duro sa të bëj edhe marrëzitë që kam ndërmend.

Komente