Çfarë u tha lojtarevë Mancini para finales (video)

“Gigio, Dilo, Leo, Giorgio, Spina”. Roberto Mancini para finales së Kampionatit Europian në “Wembley”, midis Italisë dhe Anglisë, gjithashtu gjeti kohë të bëjë shaka me lojtarët e tij për t’ua lehtësuar sadopak tensionin. Pastaj kthehet për të diktuar formacionin startues ndaj “Tre Luanëve”.

Ai fshin emrin e Spinazzola, pas disa të qeshurave, dhe fillon përsëri: “Emerson, Jorgio, Marco, Bare, Ciro, Lorenzo dhe Federico”. Më pas fjalimi motivues: “Nuk kam asgjë më shumë për t’ju thënë. Ju e dini se çfarë jeni, ne nuk jemi këtu rastësisht. Ne jemi zotër të fatit tonë, ju e dini se çfarë duhet të bëni”.

Komente