Skandal ne emisionin e Fiks Fare, moderatori perdor gjuhe rruge (Video)

Videoja qe do te shihni me poshte eshte e vertete dhe jo montazh.
Pasi do te transmetohej rasti i burrit nga Durresi qe i jepte valium nusja dhe me pas shkonte te prostituohej, nje nga moderatoret e emisionit nuk eshte permbajtur fare, duke perdorur nje gjuhe rrugesh. Ndiqni videon:

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente