Riselda Sejdia pushime përrallore

Nuk mungojnë pothuajse cdo ditë postimet në Instagram nga vëndet arabe. Profesor doktore Riselda Sejdia ka mahnitur me një nga postimet e saj më të fundit të realizuara në shkretëtirën e Dubait. Riselda është një nga frekuentueset shqiptare më të rregullta të këtij vendi.

Ajo ka realizuar një figurë koreografike, që në dukje është e vështirë për t’u realizuar. Kjo nuk është hera e parë që Riselda surprizon. Ajo është një nga femrat më të përfoluar në metropol për jetën e saj luksoze, por dhe për çiltërsinë që transmeton.

Riselda ndan me miqtë e saj në rrjetet e saj socilale detaje nga aktivitetet e saj të përditshme. Madje Riselda ka treguar se është dhe një amvisë shumë e zonja.

Komente