West Side Family publikon këngën e re (video)

Pas këngës që pati shumë sukses me titullin “Beso”, i cili i dedikohej në kujtim të të ndjerit, Dr.Florit.

West Side Family ka sjell tashmë këngën më të re muzikore, i cili pritet të jetë hit i vërtetë.

“Komshia”, titullohet kënga e re e grupit shqiptar, i cili është shoqëruar edhe me një video të veçantë.

Armir Shahini dhe Alban Kondi janë përkujdesur për tekstin e këngës ndërsa vijën melodike e ka bërë Alban Kondi.

Kujtojmë se kjo këngë është një prej të paktave që janë publikuar nga ky grup që nga vdekja e anëtarit, Dr. Flori.

Ndryshe, vlen të theksohet se këngëtarët do të sjellin edhe këngë të tjera gjatë muajve në vijim.

Loading...

Komente