Saimir Tahiri i dorëzohet drejtësisë

Saimir Tahiri është vënë në dispozicion të drejtësisë duke thënë se është i hapur të hetohet në lidhje me përmendjen e emrit të tij nga dy kriminelë të arrestuar në Itali.

“Sot është një ditë jo e lehtë për mua në raport me veten, familjen, tim biri dhe ata që më njohin dhe më kanë besuar. Dy kriminëlë që janë kushërinj të mi të shkallës së dhjetë janë arrestuar për trafik droge. Janë kriminelë që përdorin emrat e politikanëve për t’u mbrojtur. Por unë nuk jam as i pari as i fundit. Unë menëherë do të kërkojë nga prokuroria pa përfituar pa asnjë imunutet do të kërkoj të hetohet dhe vërtetohet gjithçka në lidhje me mua dhe familjen time. Unë nuk jam ajo rracë njeriu dhe morali që i fshihem të vërtetës. Nuk duhej të kisha neglizhuar kurrë dhe të verifikoja se kujt po ja shisja makinën time. Për këtë mbaj përgjegjësi morale..”., – tha ai.

Komente