Rruga për të syri i kaltër mbetet e shkatërruar

Syri i kalter eshte nje nga perlat me te bukura qe ndodhet ne Shqiperi. Ky vend vizitohet nga mijera turiste gjate sezonit, duke bere qe trafiku te shkoje deri ne 10 kilometra.

Por ajo cka i shqeteson me shume vizitoret eshte rruga qe te çon drejt destiancionit. Gjate nje studimi u pyeten shume vizitore ne lidhje se cfare i shqeteson ata me shume, u shprehen se, era e keqe dhe ndotja e akumuluar prej vitesh në liqen ne hyrje të parkut është duke u kryesuar listën e ankesave të vizitorëve. Vizitorët u ankuan edhe për cilësinë e rrugës hyrëse dhe mungesën e parkimeve.

Shtrohet pyetja, pse gjithe kjo neglizhence per nje nga perlat me te bukura te Shqiperise?

Komente