Kujdes, te gjitha kanalet shqiptare mbyllen me date 15 Janar

Qe prej dates 15 janar te ketij viti, kanalet shqiptare kombetare do te nderpriten, duke kaluar nga analog ne dixhital.

Keto kanale do te funksionojne pas dates 15 janar vetem duke blere nje dekoder i cili quhet DVB-T2. Ky dekoder nuk do te kete nevoje per ndonje abonim, blihet vetem njehere ne fillim dhe do te perfitoni kanalet shqiptare ne kualitet HD. Pra nese akoma nuk e keni blere nje dekoder te tille, duhet te nxitoni ta blini ate, mos e lini ne momentin e fundit, pasi mund te ndodhi si heren e fundit ku shumica prej qytetareve e kishin te veshtire te gjenin nje te tille.

Vemendje: Nese nuk arrini te gjeni nje te tille, ne ju vijme ne ndihme per ta siguruar ate. Mjafton te telefononi ne: 0697493128

Komente