Fillon zëvëndësimi i deputetëve të dorëhequr

Deputetët në listat e PD dhe LSI që pritet të marin mandatin e tyre për të zëvëndësuar deputetët e dorëhequr, të cilët janë 4 deri më tani: Ylli Shehu do të marrë mandatin në Tiranë, në vendin e Florida Kërpacit, Edmond Rrushi merr mandatin e Endrit Brahimllarit, një tjetër mandat ai i Dibrës ku Aurora Mara merr mandatin e Përparim Spahiut, ndërsa në Elbasan Edmond Haxhinasto do të zëvëndësohet nga Enver Roshi.

Lefter Maliqi është në listat e PD në Berat, dhe shpreh vullnetin të zëvëndësojë Astrit Veliajn e dorëhequr. Mendohet sa ka emra të rinj që dëshirojnë të zëvëndesojnë deputetët e dorëhequr nga listat e PD dhe LSI.

Loading...

Komente