Apartamenti ne Astir perfshihet nga flaket, shkak fishekzjarret

Nje apartament ne Astir eshte perfshire nga zjarret rreth ores 00:00 te vitit te ri.

Ne vendngjarje kane mberritur zjarrefikesit qe u lajmeruan nga banoret perballe. Per shkak te nje bombule gazi e ndodhr ne ballkon, zjarrefikesve u jane dashure me shume se 30minuta per ta shuar pasi gazi e bente te veshtire shuarjen.

Ne shtepi nuk ndodhesh njeri dhe nuk u rrezikua asnje person nga ky aksident.

Loading...

Komente