Zyrtare, Mancini trajner i Kombëtares italiane

Mancini është zyrtarisht trajner i Kombëtares italiane. Sot në Coverciano Oriali, Uva dhe Fabbricini drejtuesit e federatës prezantuan ish-trajnerin e Zenitit ne Rusi.

Fjalet e para të Mancinit si trajner ishin: Jam shumë krenar që do të jem drejtues i Kombëtares time, dua të falenderoj të gjithë ata që më besuan mua.

Loading...

Komente