Zjarr tv cudit sërish, nxjerr lakuriq edhe meshkujt

Televizioni Zjarr tv ka cuditur sërish me prezantueset e lajmeve, kesaj here ka nxjerr një prezantues në të njejten mënyre si dhe femrat.

Me vetëm një xhaketë dhe topless, prezantueset kanë arritur të fitojnë famë me këtë mënyrë prezantimi për të cilën kanë shkruar edhe mediat e huaja. Këtë herë “Zjarr tv”, ka nxjerr një prezantues mashkull topless.

Ai është shfaqur me vetëm një xhaketë dhe pa kanatjere poshtë duke prezantuar lajmet.Komente