Vrau si nëpër filmat horror, ekzekutohet në burg vrasësi

Filmat aksion dhe krim shpeshherë bazohen dhe në histori të vërteta të kriminelëve me nam të keq.

Kështu një nga këto personazhe të jetës reale është edhe James “Whitey” Bulger.

Por sipas mediave amerikane, ai është vrarë në një burg federal të SHBA-ve në Virxhinin Perëndimore.

89-vjeçari u gjet i vdekur në qelinë e tij në burgun e sigurisë maksimale, pak pasi u transferua atje nga një burg në Florida.

Bulger, i cili u dënua në vitin 2013 për 11 vrasje, frymëzoi disa filma bazuar në jetën e tij të errët.

Ish-udhëheqësi i bandës së “Winter Hill” në Bostonin jugor, frymëzoi filmin “Black Mass” me Johnny Depp dhe The “Departed”, i cili fitoi çmimin “Academy Aëard” për imazhin më të mirë në vitin 2006.

Loading...

Komente