Vlorë, “zhduken” kutitë e votimit

Kutitë e fshatit Bishan në Vlorë me numrin 4409 kanë devijuar, duke u shkëputur makinat e shoqërimit të komisionerëve të LSI.

Deputeti dhe simpatizuesit e LSI kanë bllokuar mjetin në spital deri në ardhjen e policisë dhe kanë kërkuar verifikim të plotë të situatës.

Gjithashtu kanë kërkuar edhe prezencën e prokurorisë për të marr masat e proçedurës penale sipas ligjit në rast të konstatimit të shkeljeve ligjore.

Loading...

Komente