Vendosni një monedhë në frigorifer para se të niseni për pushime

Shpesh herë energjia elektrike shkëputet në vëndin tonë, dhe kjo rrezikon që frigoriferi juaj te shkrije dhe ushqimet ne te te rrezikojne te prishen ose te thithin bakterie, por si mund ta kuptoni qe frigoriferi ka shkrire pasi jeni kthyer nga pushimet.

Për fat të mirë ka një mënyrë të dobishme e cila ju ndihmon të gjeni nëse frigoriferit tuaj i ka munguar energjia elektrike.

Për ta bërë këtë, ju nevojitet një gotë plastike me ujë. Vendoseni në ngrirje që të bëhet akull. Më pas, vini në të një monedhë dhe kthejeni atë sërish në frigorifer.
Kështu, nëse në ndonjë rast që ju udhëtoni apo bëni pushime, kur ktheheni e gjeni monedhën e ngrirë brenda ujit atëherë të jeni të sigurt që ka pasu ndërprerje energjie dhe frigoriferi juaj ka shkrirë dhe është ngrirë sërish

Loading...

Komente