Termeti tund serish Shqiperine

Nje termet i fuqishem sapo ka goditur Shqiperine e mesme.

Termeti eshte ndjere shume ne Tirane dhe zonat perreth, mendohet se termeti ka qene rreth 5.8 balle dhe ka zgjatur mbi 10 sekonda.

Loading...

Komente