Tërhiqet deti, Venezia kthehet në qytet normal (foto)

Kanalet e famshme të Venecias janë mbushur me baltë pasi mungesa e reshjeve ka bërë që niveli i detit të bie për 58 centimetra, ndërsa uji nuk ka hyrë në qytetin e famshëm.

Gondolat e famshme botërore kanë mbetur të bllokuara në baltë pasi moti i ftohtë dhe reshjet e pakta të shiut la kanalet e famshme të thata.

Nivelet e ujit janë raportuar të jenë deri në 60 cm më të ulëta se nivelet normale, përcjell albeu.com

Gondolat nuk kanë qenë në gjendje të lundrojnë në kanalet elegante të qytetit.

Është viti i dytë me radhë që kanalet e Venecias kanë mbetur pa ujë

 

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente