Stadiumi i Tepelenës, një projekt ambicioz (foto)

Tepelena eshte nje nga qytetet e transformuar ne shqiperi duke marre nje pamje tjeter fale investimeve dhe punes se kryetarit te bashkise Termet Peçit.

Nje tjeter projekt ambicioz qe pritet te behet se shpejti eshte ai ne sektorin e sportit dhe veçanarisht ne rikonstruksionin e stadiumit te qytetit.

Ne faqen zyrtare te Bashkise se Tepelenes jane publikuar fotot e projekt-propozimit te stadiumit te qytetit i cili do te quhet “Ali Pashe Arena”.

“ALI PASHA ARENA, JA CILI ËSHTË PROJEKTI AMBICIOZ PËR STADUMIN E QYTETIT ”

Më poshtë do gjeni disa nga fotot e (rendera) projekt-propzimit, të stadiumit nën kujdesin e veçantë të kryetarit të bashkisë z. Tërmet Peçi … ” thuhet ne postimin e Bashkise se Tepelenes.

Aktualisht ekipi i Tepelenes renditet ne Kategorite Inferiore te futbollit shqiptare dhe pavaraisht kesaj kryetari i Bashkise ka menduar qe te investoje dhe ne futboll.

Komente