Sinani dhe Andrra së shpejti me fëmijë të dytë?

Në një intervistë për Thumb, Andrra ka treguar raportin e veçantë që ka me të voglin e saj dhe që përpiqet të kujdeset e të kalojë sa më shumë kohë me të.

Gazetari e ka pyetur nëse kanë menduar për një fëmijë të dytë, por Andrra është shprehur se Sinani për momentin nuk është gati.

“Në fakt, Ansi është hiperaktiv, shumë fëmijë i llastuar, por Sinani nuk është gati, thotë të rritet edhe pak Ansi. Unë jam gati. ”- është shprehur ajo.

 

Komente