Si po mashtrohen konsumatorët me bulmetin

Shqipëria mbetet një prej vendeve me probleme të theksuara sa i takon sigurisë ushqimore.

Produkte te falsifikuara dhe me etiketime jo korrekte është fenomeni 30-vjeçar me të cilin përballen konsumatorët.

Qumështi dhe nënproduktet e tij mbeten ende shumë larg standardit europian. Në treg mund të gjesh me lehtësi djath të modifikuar me lëndë që shërbejnë për shtimin e masës.

Në djathin që konsumojmë mund të gjejmë niseshte, adetivë, qumësht pluhur, aromatizues, vaj palme etj. /top channel

Komente