Seks në mes të rrugës në Itali (Video)

Mjaft! Nuk mundemi më!” Janë komentet e shumë italianëve pas publikimit të një videoje në rrjetet sociale të një çifti që kryen marrëdhënie seksuale në rrugët e Genoa. Video u publikua nga GenovaToday ndërsa çifti i lë shumë pak vend imagjinatës.

Seks në mes të rrugës të mbushur me njerëz dhe kalimtarë. Ishin të shumta telefonatat në polici, por çifti pasionat ia ka hedhur vetëm me një gjobë. Kjo ka bërë që shumë italianë të kërkojnë masa më të ashpra për ata që kryejnë të tilla akte në publik.

Komente