Kryeministri Edi Rama teksa ndodhej sot në qarkun e Elbasanit në takime elektorale, në mbrëmje ka ndaluar edhe në një dasmë që po organizohej atje.

Ai e ka postuar videon ne profilin e tij ne ‘FB’.
Duket se Rama është gjendur krejt rastësishëm aty dhe me këtë rast ka kërkuar dhe disa vota për zjedhjet e 25 qershorit. E sigurisht këtë e ka bërë në kuadër të shakasë.

Loading...

Komente