Qëntë vetëflijohen për të shpëtuar fëmijën nga gjarpëri (video)

Një familje në Filipine mund ti kishte ndodhur dicka e tmerrshme nese nuk do të kishte dy heronjtë me katër këmbë në obor.

Nje gjarper kobra kishte hyre në oborin e shtëpisë duke tentuar të futej në shtëpi, brënda shtëpisë ishte fëmija duke fjetur. Por dy qëntë bën atë që nuk pritej, sulmuan gjërperin deri sa u largua nga shtëpia.

Loading...

Si pasojë njeri qën nuk i mbijetoi dot helmit të fortë të gjarpërit dhe ngordhi pak më vonë, ndërsa tjetri humbi shikimin.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente