Publikohen pamje të rralla të Mehmet Shehut i gjakosur (foto)

Mehmet Shehu u gjet pajetë dhe i gjakosur në shtrat, në Tiranë më 18 dhjetor të 1981.

Sot e kësaj dite ajo ngjarje prodhon ende polemika, duke aloduar në një vrasje te tij.

Ka shumë dyshime që dëshmojnë se nuk ishte vetëvrasje, por Shehu u eleminua nga dikush tjetër.

Kjo për aryse se u dha urdhër që të mos kryhet autopsia, ndërsa ekspertët e kriminalistikës patën disa përplasje me ekspertët mjeko-ligjorë.

Gazetari Dashnor Kaloçi për gazetën Tema, ka sjellë foto e momentit kur Shehu është gjetur i pajetë.

Ato janë pjesë e një shkrimi dhe një letrë, që Enver Hoxha iu drejtonte hetuesve, se çfarë duhet të pyesnin ata gruan e Mehmet Shehut, Fiqireten.

Loading...

Komente