Plas në Hell’s Kitchen, Renato kapet me duar me konkurentin (video)

Shef Renato nuk kursehet në kritika apo thyerje pllakash, ndërkohë që këtë herë, situata ka agravuar dhe ka pasur edhe konfrontim fizik por që fatmirësisht ja ka dalë të shtrohet.

Situata mes Erionit dhe shef Renatos ka percipituar në konfrontim fizik pasi mënyra sesi Erioni preu lakrën, nuk ishte e duhura.

Shefi kërkon maksimumin e konkurrentëve në kuzhinë, ai do perfeksion dhe kjo bëhet në të shumtën e rasteve shkaku i debateve mes tyre.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente