Pesë librat rreth suksesit që çdo lider duhet ti lexojë

Secili nga ne ka nevojë për pak inspirim, e sidomos personat që ushtrojnë profesionin e një liderit.

Profesion që kërkon përkushtim të madh, ide të njëpasnjëshme dhe aftësi menaxhuese në çdo kohë dhe situatë.

Dëshira për sukses dhe arritje të vazhdueshme shpesh i bën liderët që inspirimin ta gjejnë në mes të rreshtave të librave që u dedikohen pikërisht këtyre tematikave, pasi që leximi është njëra prej mënyrave më të mira për të mësuar, duke na shërbyer si këshillues, orientues, për mendime e veprime më të zgjuara.

Loading...

Emrat:

  1. The Joy in Business (Ju ndihmon te zgjidhni ceshtje te perditshme dhe te zakonshme)

2. Road to Success (Ky liber ju ndihmon si te kapni suksesin me lehte ne jete)

3. Shitesi i Kepuceve (Kujtime nga krijuesi i kompanise NIKE)

4. Zakonet e Suksesit (Per me shume pasuri, shendet dhe lumturi)

5. Crushing It (Keshilla taktike per rrjetet sociale, si ta bejme biznesin te suksesshem nepermjet platformave)

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente