Nis fluturimet Air Albania

Nis flutirimet kompania e fluturimeve me 100% kapital Shqiptar. Kryeministri Edi Rama ishte ne transmetim te drejtperdrejt ne facebook duke transmetuar te gjithe ceremonine e inagurimit.

Kjo kompani synon qe te shtoje konkurencen ne fluturimet kryesore duke ulur ndjeshem cmimet e kripura qe jane aktualisht ne aeroportin e vetem ne Shqiperi.

Air Albania do te mbart flamurin shqiptar dhe nuk do te kete ndikime politike, qe nuk te cojne askund, deklaroi administratorja e kompanise.

Loading...

Komente