Nese jetoni me qira, ky eshte nje lajm i keq per ju

Te gjithe ata qe jetojne ne banesa me qira, do te paguajne me shume ne vazhdim.

Kjo pasi qeveria ka miratuar nje takse prej 15% te shumes per ata qe leshojne shtepi me qira. Drejtoria e Tatimeve deklaroi se pronaret e shtepive, duhet te deklarojne dhe te paguajne tatimin brenda dates 20 te muajit te ardhshem.

Kjo pa dyshim do te sjell rritjen e qirase per shtepite.

Loading...

Komente