Dy kushërirat e famshme në inagurimin e “Faber Digital”

Leonora Jakupi dhe Vjollca Haxhiu janë dy artiste mjaft të dashura për shqiptarët e Kosovës dhe Shqipërisë. Ato nuk i lidh bashkë vetëm muzika, fama e simpatia, por edhe gjaku. Të dyja janë pjesë e eventit që po mbahet në Tiranë i inagurimit të zyrave të reja të “Faber Digital”.
Vjollca ëshë veshur në të zeza, kurse Leonora mes të zezës dhe ngjyrës gri. Me to, në foton që vjen direkt nga eventi, ndodhet edhe Drejtoresha e “Faber Digital”, Anxhela Faber.

Komente