Moti i keq, në ërresirë të plotë disa qytete

Moti i keq me reshje të dendura dhe erëra të forta që ka përfshirë vendin tonë ka shkaktuar probleme edhe në Ballsh.

Sipas OSHEE mësohet se si pasojë e një defekti në 35kV Patos – Ballsh nga moti i keq, kane mbetur pa energji elektrike qyteti i Ballshit dhe disa fshatra përreth.

Pritet sërish përmbytja e autostradës, ndërhyrja e pamundur prej linjave të energjisë dhe internetit
OSHEE bën me dije se punonjësit janë në terren duke punuar për riparimin e linjës dhe rikthimin e energjisë elektrike.

Loading...

Komente