Milani në vështirësi ekonomike

Pronarët e Milanit synojnë të gjejë një aksioner deri më 30 qershor për të ndihmuar të sigurojë pjesën e mbetur prej 32.3 milionë euro në mënyrë që të mbajë Milanin në duart e tij.

Ai e bleu klubin pak më shumë se një vit më parë me ndihmën e një kredie masive nga fondi mbrojtës Elliott Management, tek i cili duhet të paguhet me interes një total prej 380 milion euro në muajin tetor.

Me parametrat e reja financiare të Fair Play të vendosura nga UEFA po shkaktojnë probleme tek klubi i Milanit dhe me rrezikojnë të përjashtojë nga Evropa League.

Tashmë Milan është në garë kundër kohës për të gjetur të ardhura të reja.

Sipas gazetave të shumta, duke përfshirë La Gazzetta dello Sport dhe il Giornale, Yonghong Li po kërkon dikë të përgatitur të bëhet aksionar i klubit të Milanit.

Ky investitor do të blinte nga 20 deri në 49 përqind të klubit për të sjellë fonde të reja

Loading...

Komente