Me shpejtesi sketerre, BMW dhe Lamboghini nuk i ndalojne policise (VIDEO)

Dy mjete luksose BMW dhe Lamborghini, jane kapur nga raderet e policise me nje shpejtesi sketere prej 225 km/h ne autostraden Fier-Vlore, mjetet me targa te Zvicres nuk i kane ndaluar policise kur iu be shenja te ndalonin. Me pas dy mjetet jane ndaluar ne hyrje te qytetit te Vlores dhe jane sekuestruar ne polici.

Per qytetaret eshte marre mase administrative me gjobe si dhe jane shoqeruar ne polici per procedurat e metejshme.

KLIKO KETU PER TE NDJEKUR VIDEON!

Komente