Linda Morina mbulohet me para

Edhe përkundër faktit që shahet dhe kritikohet vazhdimisht, ajo nuk ndalet asnjëherë.

Gjithashtu, ajo është tepër aktive në rrjetet sociale me postime të ndryshme.
Në postimet e saj gjendet edhe një foto ku është terësisht e mbuluar me para, ku shkruhet: “Paraja e kthen ujtë përpjet”.

Komente