Lidhja e pare ne Big Brother VIP

Lidhja e parë në Big Brother Albania Vip duket fare pranë.

Fifi dhe Graniti duken shumë të afërt me njëri-tjetrin. Afrimiteti i tyre ka nisur që para dy ditëve por sot ata u ndanë nga grupi i banorëve të tjerë dhe shkuan në dhomën e gjumit.

Në dhomën e gjumit, Fifi qëndroi te krevati i Granitit duke diskutuar për shumë ngjarje që kanë ndodhur në këto ditë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Kanalet live i gjeni ne menune kryesore!
/Top channel

Komente