Ne redaksin e AlbTimes eshte denoncuar nje rast shume problematik rreth tabelave qe ndodhen ne rrugen Lushnje – Berat.

Qytetari ka denoncuar se ne kete rruge ndodhen disa tabela qe jane vendosur gabim dhe duhen ndryshuar. Policia shfrytezon rastin dhe vendos gjoba pafund, duke bllokuar shpeshherë edhe patentat.

Loading...

Komente