Kryeministri Edi Rama vendosi qe nga Janari te mbyllen te gjitha Kazinote dhe Bastet. A eshte nje vendim i drejte?

Kryeministri Edi Rama vendosi qe nga Janari te mbyllen te gjitha Kazinote dhe Bastet. A eshte nje vendim i drejte?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...

Komente