Kryebashkiaku i Pogradecit fiton Llotarinë Amerikane

Ky vënd nuk të ofron shumë dhe për ata që kërkojnë të largohen, Amerika mbetet toka e ëndërrave për shumicën e njerëzve.

Në një gazetë online është publikuar një lajm që thotë se Kryebashkiaku i Pogradecit Eduart Kapri është njëri prej fituesve të këtij viti.

Kaprit i mbaron mandati viti tjetër dhe duket se ky është një ogur i mirë për të jetë të re në SHBA, por ky fakt është mjaft tronditës për situatën që është krijuar në Shqipëri, ku gjithkush kërkon të largohet.

Loading...

Komente