Krushqit rrihen keq në gjykatë

Nisi me debate të shumta një çështje gjyqësore mes krushqinjve, duke u sharë e ofenduar njeri-tjetrin.

Loading...

Top Channel shkruan se dy krushqit Kujtim Cani 70-vjeç dhe Fadil Sulku 66 vjeç pasi kanë debatuar, janë rrahur keq në ambientet e gjykatës ndërsa rasti i është referuar edhe Prokurorisë.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente