Keto jane shenjat qe tregojne se ju jeni te prekur nga COVID-19

Nese keni keto simptoma duhet te lajmeroni menjehere urgjencen, ose duhet te distancoheni nga te afermit. Kolle e vazhdueshme dhe temperature mbi 37 grade celcius, jane dy shenjat e para qe ju tregon se jeni te prekur me COVID-19.

Por te prekur neper bote tregojne se kane pasur edhe simptoma te tjera, si, keputje trupi dhe dhimbje te syve. Sipas tyre kolla dhe ethet fillojne me vonese, pasi ata kane infektuar te tjeret.

Disa persona te prekur tregojne se e kane kaluar lehte kete virus, me pak kolle dhe veshtiresi ne te fjetur.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente