Keni hedhur llotarinë amerikane? Ambasada njofton se…

Nëse keni hedhur llotarinë amerikane për këtë vit, ky postim ju informon për datën dhe orën se kur dalin përgjigjet.

Ambasada e SHBA njofton në një status në facebook se përgjigjet për aplikuesit do të startojnë nga dita e martë në orën 18.00.

“Të martën, duke filluar nga ora 18:00, mos harroni të kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë”, -shkruan ambasada e SHBA në Tiranë.

Komente