Kandidati për deputet që nuk di as të shkruaj

Klevis Balliu është kandidati i Partisë Demokratike në qarkun e Korçës, por me sa duket, djaloshi i ri ka një mal me probleme dhe gjëra për të mësuar deri sa të bëhet një profesionist në politikë.

Në një reagim të bërë nga ai mund të dallohen lehtësisht gabimet drejtshkrimore, përfshirë ato ortografike dhe sintaksore.
“Në mendimin tim mendoj”… shkruan djali i botuesit Fahri Balliu. Për më tepër, “Shqipëri” e shkruan me “sh” dhe “Pogradec” me shkronjë të vogël.
Klevisi është i pesti në listën e Korçës dhe mund të thuhet se kemi të bëjmë me një pozicion të sigurt, i cili do të jetë pas 25 qershorit në grupin Parlamentar të PD-së.
Klevis Balliu është edhe këshilltari i Bujar Nishanit.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente