Julian Deda konfirmon largimin nga Vizion Plus

Faleminderit Vizion plus dhe Tring, keshtu e hap statusin e fundit ne Instagream, Julian Deda.

Aktori i njohur i spektaklit “Apartamenti 2xl”, me nje status ne profilin e tij konfirmon largimin nga Vizion Plus. Ja statusi i plote:

Ne tetor te vitit 2009 nga nje telefonate e shkurter, nisi bashkpunimi per te ndertuar nje nga projektet me te dashura te mijat personalisht por besoj edhe vete televizionit, Apartamenti 2xl.

Kisha udhetuar ne dy tv te tjera para se te vija ne Vizion.Deri ne kete moment kisha provuar edhe suksese por edhge ndonje shkarje kembe.

9 vite te rehatshme ne te gjitha drejtimet, ku nuk i gjen ne shume televizione. Dua te falenderoj te gjithe stafin per cdo gje qe dhame gjate ketyre viteve.

Shkruan Juli ne Instagram.

Loading...

Komente