Ja si reagon vagina kur ju shkon mëndja për seks

Ja çka ndodh me vagjinën tuaj që në mendimet e para për seksin e deri te arritja e orgazmës…

Kongresi amerikan i akusherëve dhe i gjinekologëve ka bërë një anketë, nga e cila është zbuluar se sa vërtet femrat dinë apo nuk dinë për anatominë e tyre,

Për t’ju ndihmuar që të kuptoni zonën tuaj intime, po ju japin udhëzimin gjithëpërfshirës. Kur meshkujt mendojnë për seksin, përjetojnë ereksionin, e po çfarë ndodh me femrat?

Kur “truri tjetër” ndien aksionin potencial, enët e gjakut zgjerohen, shtohet qarkullimi i gjakut, i cili nxit sekretin vagjinal, gjë që njëkohësisht është edhe lubrifikant natyral, i përbërë nga proteinat dhe aminoacidet.

Kur jeni të eksituara klitorisi rritet dhe fryhet, gjë që mund të vërehet edhe me prekje me dorë. Te disa femra rritja e klitorisit mund të jetë drastike dhe përkohësisht mund të vështirësojë urinimin.

Me rastin e eksitimit seksual, gryka e mitrës zbutet dhe nëse preket me penis apo me ndonjë mjet seksual mund të shkaktojë kënaqësi të vërtetë, transmeton Telegrafi.

10% e femrave, me rastin e kontraktimit të komblikut gjatë marrëdhënies seksuale, liron disa pika lëngu nga kanalet urinare.

Nuk duhet të brengoseni, nuk është kjo urinë, por lëng i përbërë nga sheqeri natyral dhe fosfataza e sheqerit e cila gjithashtu gjendet në spermën e mashkullit.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente