Ja cilat shtete i kanë mjekët më të mirë në botë

A e dini se cilat shtete i ka mjekët më të mirë në botë?

Një studim i kryer nga “Insider Monkey” i ka renditur shtetet me doktorët më të mirë në botë, kryesisht duke u bazuar nga doktorët më të famshëm, nga sistemet më të mira shëndetësore dhe nga shkollat më të mira të mjekësisë në botë.

Ju sjellim më poshtë 7 shtetet me mjekët më të mirë:

7. Greqia

6. Austria

5. Australia

4. Zvicra

3. Gjermania

2. Mbretëritë e Bashkuara

1. Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Komente