Gazetarët gjatë uraganit Irma, shikoni vështirësitë që kanë hasur (video)

Një nga uraganet më të dhunshme që historia ka parë,  ka numëruar dhjetëra të vdekur deri tani dhe qindra njerëz që konsiderohen të zhdukur.

Ndërtesat janë të gjithë të rrënuara dhe Irma arriti deri në kategorinë 5 të uraganëve duke shkaktuar evokuimin më të madh në histori.

Gazetarët janë detyruar të raportojnë nga terreni në kushte ekstremisht të vështira dhe The Guardian ka sjellë më imazhe dhe video disa prej tyre.

Ju mund të ndiqni një nga skenat e një gazetari teksa raporton nga terreni, ngrihet nga era duke qëndruar në ajër.

Loading...

Komente