Flake tek Ministria e Finances, punonjesit djegin dokumentet

Ish-kryeministri Berisha ka bërë një lajmërim të çuditshëm nëpërmjet profilit të tij të Facebook-ut duke iu referuar si gjithnjë “qytetarit digjital”.

Statusi i Berishës

Ish ministri Zho- Zho djeg dokumenat e ministrise. Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital! sb

“23/05/2017, 10:08:40: Miremengjes Doktor, sa me derguan mesazhin me poshte nga staf i ministrise se financave:

Punonjes te ministrise se financave qe ne oret e para te mengjesit po djegin kuti me shkresa ne bodrumet e nderteses. Aq shume letra dhe shkresa po djegin sa lenda toksike e djegies eshte teper e rende.”

Loading...

Komente