Fitoi lotarinë amerikane, por i ndodh ajo që nuk priste

Një banor nga nje fshat i Librazhit, do të merte lajmin e gëzuar,  pasi ai u shpall si fitues në llotarinë amerikane, por më pas e gjen belaja.

Fituesi nga Librazhdi nuk e kishte kryer arsimin e mesem, dhe për këtë ai kishte falsifikuar deftesën në bashkëpunim me drejtorin e shkollës Dashnor Hysa, duke paguar edhe një shumë prej 2 mijë eurosh.

Loading...

Ky rast vuri në lëvizje Prokurorinë e cila ka zbuluar edhe detajet e kësaj ngjarje. Tashme shtetasi do te perballet me akuzen e mashtrimit bashke me drejtorin e shkolles.

Mesohet se në deftesën e fituesit shkruej se, ai mesonte me hope dhe sillej mire.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente