Fifi nuk i shkon në emision, tërbohet Roza Lati (Video)

Roza Lati publikoi një kamerë të fshehtë që stafi i Ora News i kishte bërë pak para se të mbyllte sezonin e “Why Not” për vitin 2018.

Papritmas, Fifi telefonon Rozën duke i thënë se nuk mund të vijë në emision pasi ka qenushin sëmurë dhe ndodhet në spital.

Sigurisht që një gjë e tillë është stresuese për Rozën, që supozohet se duhet të mbante një emision pa të ftuar.

Situata tensionohet dhe moderatorja përplaset me një pjesë të stafit. Në fund, sikur të mos mjaftonte, thyen edhe telefonin.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente